Despre noi

Evidentadeseuri.ro este o platforma online de management al deșeurilor, care ajută companiile să-și desfășoare eficient și centralizat toate procesele interne, de la colectare până la eliminarea deșeurilor, dar si procesele externe de raportare către autorități. Astfel de funcții includ:

  1. introducerea datelor pentru documentația oficială care asigurarea că sistemul de eliminare a deșeurilor este în conformitate cu reglementările decretate de instituțiile abilitate în domeniu
  2. programarea datelor pentru colectare
  3. trasabilitatea transportului, tratării precum și depozitării deșeurilor
  4. gestionarea contractelor în ceea ce privește facturarea și prețul serviciilor
  5. crearea de fluxuri de lucru pentru procese precum sortarea și distrugerea deșeurilor


Inima afacerii tale

Evidentadeseuri.ro nu este doar o aplicație, ci poate deveni coloana vertebrală automatizată a afacerii dvs. Cu o singură platformă, care se extinde de la întreprinderi mijlocii la întreprinderi mari, puteți urmări, în timp real, stocurile, deplasările, contractele și scadențele. Acoperă întregul proces de gestionare a deșeurilor, de la intrare la ieșire, și în ultimă fază până la raportare. Drept rezultat, veți vedea beneficii precum economii și eficiență operațională, costuri reduse, experiență mai bună pentru clienți și flux intern îmbunătățit.


Expertiză

Cu ajutorul aplicației noastre online de gestionare, integrată și completă, a deșeurilor, beneficiați de cunoștințele noastre specifice, de experiența și de avantajul modelului nostru de afaceri cu cele mai bune practici. Oferim integrare perfectă cu alte componente, pe baza evoluțiilor tehnologice sau legislative din domeniul mediului. Această abordare unică are ca rezultat o soluție, care este pregătită să își integreze clienții într-un viitor al digitalizării, robustă și performantă în mod constant.

Tot ce trebuie să știi despre Evidență Deșeuri - într-o singură broșură

Descarcă PDF

descarca brosura Evidenta Deseuri