Articole și studii

Deșeuri, trasabilitate și o aplicație românească

22 septembrie 2021

Despre - Deșeuri, Trasabilitatea acestora și aplicația românească de www.evidentadeseuri.ro care vine să înlesnească conformarea la toate articolele de legislație care prevăd ca acestea să poată fi urmărite de la producător către reciclator.

Dacă despre deșeuri ne-am făcut toți o idee, și știm la ce se referă politicile moderne, trasabilitatea este un termen nou apărut. Conceptul a fost generat în contextul unei dezvoltări accelerate a societății contemporane și vizează o intersectabilitate între producător, consumator, colector, reciclator.

Nivelul atins de tehnologiile actuale de monitorizare și de comunicare a datelor fac nu doar posibilă trasabilitatea, ci chiar obligă la acest procedeu. In domeniul deșeurilor, legislația stipulează clar că este nevoie de o urmărire continuă a acestora, pentru ca raportarea către autorități să fie veridică și eficientă.

Compania noastră a dezvoltat, folosind tehnologiile IT curente, pentru clienții săi o aplicație de evidență a deșeurilor care să permită oricărei firme - cu volum mare, mediu sau mic - să își administreze întregul procesul pe o singură platformă, online, dispunând de maxima siguranță a datelor.

Pe www.evidentadeseuri.ro puteți testa gratuit functionalități ale platformei. Veți remarca că am avut în vedere aspecte importante precum: fiabilitatea conectării fluxului de informații cu fluxul de materiale, coerența datelor gestionate și necesitatea emiterii de rapoarte la timp.

Trasabilitate optimă digitalizată.

Vă așteptăm pe site sau în secțiunea contact!

Articole și studii Evidență Deșeuri

Cere soluția potrivită pentru raportare deșeuri

location icon
Str. Gavriil Musicescu 8, Iaşi, România
location icon
Str. Tipografilor 11 - 15 S-Park Offices Clădirea B4 Etaj 2, Sector 1, Bucureşti, România

Tot ce trebuie să știi despre Evidență Deșeuri - într-o singură broșură

Descarcă PDF

descarca brosura Evidenta Deseuri